Rörmokaren jouren

När olyckan är framme och när man får akuta problem med rören eller ett avlopp är det snabba ryck som gäller. Skulle man inte få hjälp I tid kan man i värsta fall drabbas av omfattande och kostsamma fuktskador. Är du i behov av hjälp av en rörmokare finns det många olika möjligheter. Vissa företag har är VVS serviceföretag medan andra är enskilda rörmokare eller VVS-montörer. Det finns rörmokare för planerade underhåll och jourhavande rörmokare eller VVS-montör för akuta fall. 

Jourhavande rörmokare – Att tänka på inför en akututryckning 

Bor du i ett storstadsområde har du med största sannolikhet goda möjligheter att hitta en rörmokare nära dig som kan göra en utryckning när det uppstår akuta händelser eller problem.  

Det är viktigt att tänka på att du inte kommer att få ett exakt prisförslag förrän rätt diagnos är ställd, däremot kan du ta reda på timkostnad för firmans rörmokare, hur många de kommer skicka ut och om det tar någon grundavgift. 

Det är inte ovanligt att det kommer två rörmokare samtidigt. Detta för att man ska kunna garantera att man har bemanning på plats ifall att problemet skulle vara omfattande.  

Vid icke akuta fall eller planerade underhåll 

Skulle du inte vara i ett akut behov av rörmokare i Västerås utan tänker genomföra ett planerat underhåll kan du i lugn och ro göra research och ta in offerter från flera VVS-firmor. I detta fall är det extra viktigt att försäkra dig om att anlita en firma med endast behöriga rörmokare och VVS – montörer för din säkerhet.